ΟΦΗ: Θα περιμένει τον Νέιρα μέχρι τέλη Ιουνίου

ΟΦΗ: Θα περιμένει τον Νέιρα μέχρι τέλη Ιουνίου

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Θα περιμένει τον Νέιρα μέχρι τέλη Ιουνίου

bet365

Επιβεβαιώνεται η οικονομική διαφορά μεταξύ του ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα, με τον σύλλογο να ορίζει ως τελική την πρότασή του και να διαμηνύει στον παίκτη πως το περιθώριό του εξαντλείται στα τέλη του Ιουνίου κι εκείνον να περιμένει βελτιωμένες αποδοχές.

Δυσκολότερη απ' ό,τι φάνηκε αρχικά είναι η περίπτωση της παραμονής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο Γεντί Κουλέ, αφού παρατηρείται απόσταση στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του.

Οι δυο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις πριν περίπου 15 μέρες, με τον 31χρονο να αξιώνει συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά αξιοσημείωτη αύξηση στις αποδοχές του σε σύγκριση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ του πρότεινε διετές συμβόλαιο για να τον δελεάσει, λόγω ηλικίας, με μικρή μείωση στα χρήματα.

Ουσιαστικά η στασιμότητα που είχε παρατηρηθεί από τις προηγούμενες ημέρες έχει να κάνει με το ότι οι δυο πλευρές εμμένουν στις απαιτήσεις τους, δίχως να ανακαλούν ή να υποχωρούν.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΝΕΙΡΑ

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει η θετική διάθεση να μείνει στην ομάδα, με τα «σωστά» χρήματα. Γι' αυτό και δηλώνει πρόθυμος με τη σειρά του να περιμένει μια καλύτερη προσφορά από την ομάδα, πετώντας της το «μπαλάκι».

Αντίθετα ο σύλλογος του έχει διαμηνύσει πως θα τον περιμένει ως το τέλος του μήνα, θέτοντας το χρονικό περιθώριο στις επόμενες περίπου 20 ημέρες. Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και η πρόθεση της ΠΑΕ να διερευνήσει εναλλακτικές περιπτώσεις για να καλύψει το κενό του, αν αυτό προκύψει και οριστικά. Πάντως δεν αποκλείεται να γίνει μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση ούτως ή άλλως, είτε δηλαδή ανανεώσει ο Νέιρα είτε όχι.

Ο Αργεντινός ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 6 γκολ σε 22 συμμετοχές στη Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα