ΑΕΚ: Τα τελευταία διαρκείας για ΟΑΚΑ και οι αλλαγές στο Δ.Σ.

ΑΕΚ: Τα τελευταία διαρκείας για ΟΑΚΑ και οι αλλαγές στο Δ.Σ.

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τα τελευταία διαρκείας για ΟΑΚΑ και οι αλλαγές στο Δ.Σ.

bet365

Στις 20 Ιουνίου η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα τελευταία διαρκείας για ΟΑΚΑ πριν την μεγάλη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο Αλέξης Αλεξίου αναβαθμίστηκε σε Β' αντιπρόεδρο.

Κάθε μέρα που περνάει φέρνει και πιο κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Αγιά Σοφιά την ΑΕΚ, αφού τα έργα προχωρούν με πολύ καλό ρυθμό. Ετσι, φτάσαμε -επιτέλους για τους Ενωσίτες- στο σημείο, όπου τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, είναι τα τελευταία μακριά από το σπίτι των Κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, στις 20 του μήνα η ΠΑΕ θα παρουσιάσει τα διαρκείας για τη σεζόν 2019-20, τελευταία στο ΟΑΚΑ, τελευταία πριν την Αγιά Σοφιά! Οι δύο πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας των διαρκείας, φυσικά, θα αφορούν τους περσινούς κατόχους (14.000) ενώ όσοι είχαν πάρει διαρκείας στη Γ', στη Β' και στις δύο προηγούμενες σεζόν, αν πάρουν και φέτος θα έχουν προτεραιότητα και για τα διαρκείας στην Αγιά Σοφιά.

Παράλληλα με τα εισιτήρια διαρκείας, η ΠΑΕ θα παρουσιάσει και την εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2019-20, ενώ ήδη ανακοινώθηκαν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Αυτές έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του Αλέξη Αλεξίου σε Β' αντιπρόεδρο, ενώ μέλος του Δ.Σ. είναι πλέον ο Ιωάννης Τσούτσας.

Ετσι, για να κάνουμε μια... ανακεφαλαίωση, πρόεδρους του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Ευάγγελος Ασλανίδης, Α' αντιπρόεδρος και CEO ο Μηνάς Λυσάνδρου, Β' αντιπρόεδρος ο Αλέξης Αλεξίου και μέλη οι Στέργιος Γαντζούλας και Ιωάννης Τσούτσας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα