Τα ξενοδοχεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία (pics)

Τα ξενοδοχεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία (pics)

Gazzetta team
Τα ξενοδοχεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία (pics)

bet365

Για τα ξενοδοχεία και τα προπονητικά κέντρα της Ολλανδίας, όπου θα βρεθεί τον Ιούλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενημέρωσε ο ΟΦΗ. «Κλειδώνουν» τις επόμενες ημέρες και τα φιλικά.

Προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους θα πραγματοποιήσουν οι Ηρακλειώτες από τις 11 ως τις 31 Ιουλίου, ενημερώνοντας σχετικά με τα ξενοδοχεία και τα αθλητικά κέντρα που θα τους φιλοξενήσουν.

Από τις 11/7 – 19/7 ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο της περιοχής “Apeldoorn” και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “HOTEL DE KEIZERSKROON”. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο ξενοδοχείο θα βρίσκεται από την 1η Ιουλίου ως τις 11 ο ΠΑΟΚ, ενώ εκεί κατέλυσε και η Εθνική ομάδα στα τέλη Μαΐου και στην ολιγοήμερη προετοιμασία της ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2020 με Ιταλία και Αρμενία.

Στις 19/7 η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τo αθλητικό κέντρο της περιοχής “Burgh – Haamstede” και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Grand Hotel Ter Duin”. Εκεί θα παραμείνει ως τις 31/7.

H απόσταση από το ένα μέρος στο άλλο είναι περίπου 175 χλμ, δηλαδή περίπου 2:30 ώρες με το πούλμαν.

Εξάλλου, μέχρι την Πέμπτη υπολογίζεται να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους η κρητική ομάδα, αφού βρίσκεται στη φάση των υπογραφών με τις εταιρίες που οργανώνουν τα φιλικά. Υπενθυμίζεται πως εκτός απροόπτου σε αυτά θα περιλαμβάνονται ένα με τη Λόκερεν (20 Ιουλίου) κι ένα με την Οστάνδη (21 Ιουλίου) στις έδρες των βελγικών συλλόγων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα