Ολυμπιακός: Η νέα προσπάθεια για Καρίγιο και οι Μπεργκ - Βινίσιους

Ολυμπιακός: Η νέα προσπάθεια για Καρίγιο και οι Μπεργκ - Βινίσιους

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η νέα προσπάθεια για Καρίγιο και οι Μπεργκ - Βινίσιους

bet365

Ο Αργεντίνος Καρίγιο είναι μέσα στις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει στην λίστα του για την επίθεση ο Πέδρο Μαρτίνς την ώρα που υπάρχουν ακόμα περιθώρια για Μπεργκ αλλά και η περίπτωση του Βινίσιους.

Ελλάδα – Αρμενία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Ολυμπιακός να... κλειδώσει και τυπικά τις δύο προσθήκες που θέλει εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Την μία του στόπερ και την άλλη του φορ.

Όσο για τα δεδομένα; Στην παρούσα φάση φαίνεται πως - παράλληλα με το θέμα Μπεργκ που δεν έχει ακόμα οριστική κατάληξη και παραμένει ανοιχτό - ο Ολυμπιακός κάνει νέα προσπάθεια για τον Αργεντίνο φορ, Γκουίντο Καρίγιο. Ο παίκτης είναι στην λίστα των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς και έχει ιταλικό διαβατήριο. Η προσπάθεια γίνεται για δανεισμό από την Σαουθάμπτον (σ.σ. και ίσως να μπει και οψιόν) ενώ ο ίδιος ο Αργεντίνος φορ δεν δείχνει να θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Κοινώς οι πληροφορίες από Αργεντινή και Ισπανία δίνουν βάσιμες πιθανότητες για ένα deal του Ολυμπιακού με τον παίκτη. Επιπροσθέτως στην μεταγραφική επικαιρότητα των Πειραιωτών για την επίθεσή τους συνεχίζει να είναι και το όνομα του Βινίσιους, του Βραζιλιάνου επιθετικού της Νάπολι αλλά και του Σουντανί της Φόρεστ. Όσο για τον Φακούντο Φερέιρα δεν είναι τόσο προσιτή οικονομικά η υπόθεσή του.

* Η περίπτωση Βερμάελεν παραμένει πιο εφικτή από εκείνη του Πεδράο για το κέντρο της άμυνας. Στον Ολυμπιακό πάντως δείχνουν αποφασισμένοι να τελειώσουν άμεσα τα τουλάχιστον δύο ανοιχτά μέτωπά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα