ΠΑΟΚ: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον Λάμπρου

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να «δέσει» τον Λάζαρο Λάμπρου με νέο συμβόλαιο (και μεγαλύτερη ρήτρα...) γι' αυτό το λόγο ο εκπρόσωπος του βρίσκεται την Τρίτη (11/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα - Αρμενία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι πολύ καλές εμφανίσεις με τη Φορτούνα Σιτάρντ, όπου μέτρησε 8 γκολ και 10 ασίστ σε 27 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, αποτέλεσαν το «εισιτήριο» για την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου στον ΠΑΟΚ και ένα νέο συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές από το υπάρχον που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Στις προθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι να ανεβάσουν και τη ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου από τα τρία στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να επενδύσει σ’ έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα δυόμιση χρόνια που ανήκει στην ομάδα δεν μέτρησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή, παίζοντας δανεικός στον Πανιώνιο και στην Φορτούνα, αλλά αποδεδειγμένα θεωρείται ένα σημαντικό περιουσιακό κεφάλαιο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει γίνει μια σημαντική προεργασία γύρω από την επέκταση του συμβολαίου, ενώ από το πρωί της Τρίτης (11/6) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Τάσος Παπαδόπουλος, για τον τελευταίο γύρο των συζητήσεων με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα