«Επαφές με Κροβίνοβιτς και Μπενφίκα κάνει η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Επαφές με Κροβίνοβιτς και Μπενφίκα κάνει η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με την πλευρά του Φίλιπ Κροβίνοβιτς για τον δανεισμό του Κροάτη μέσου.

Η ΑΕΚ έχει βάλει σε καλό δρόμο την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να θέλει ακόμα έναν παίκτη για τον χώρο του άξονα, προκρίνοντας την περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα.

Για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 24χρονο μέσο γράφουν σήμερα και οι Πορτογάλοι, με την εφημερίδα Record να κάνει λόγο για τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει οι Κιτρινόμαυροι.

Όπως τονίζει η πορτογαλική εφημερίδα, η ΑΕΚ επιθυμεί τον δανεισμό του Κροβίνοβιτς και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές τόσο με τον ατζέντη του παίκτη όσο και με την Μπενφίκα, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα