ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί: Τι τον κρατάει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί: Τι τον κρατάει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί: Τι τον κρατάει στην Τούμπα

bet365

Πολλοί θεωρούν δεδομένη την παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Σταντάρ Λιέγης ή κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως έχει αναφέρει το gazzetta.gr.

Οι Βέλγοι μπορεί να επιμένουν και να διατηρούν «ζεστό» το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του Μαροκινού μεσοεπιθετικού στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ακόμη και μέχρι τα παιχνίδια των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να είναι ανοιχτή, τίποτα δεν αποκλείεται, την ώρα που οι Βέλγοι φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συζητήσεις και όλα -δείχνουν- πως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ, που κατατέθηκε πριν από ένα μήνα, απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάπου εδώ μπαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για παραμονή του Μαροκινού ποδοσφαιριστή. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει καλά ότι ο Ελ Καντουρί μπορεί να του δώσει λύσεις παίζοντας αρκετούς ρόλους μέσα στο γήπεδο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα, είναι μέλος του γκρουπ που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ και δεν χρειάζεται προσαρμογή, όπως θα συμβεί με οποιοδήποτε νέο παίκτη έρθει να προστεθεί στο ρόστερ.

Σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει φυσικά η διάθεση του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Ελ Καντουρί δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2021.

Μπορεί τον περασμένο Ιανουάριο ο Ιβάν Σαββίδης να υποσχέθηκε στον Ελ Καντουρί, όταν έφερε την πρόταση της Πάρμα, ότι θα δει το θέμα του υπό διαφορετικό πρίσμα και πιο θετικά το καλοκαίρι, αλλά τα πολλά κενά στο ρόστερ της ομάδας, επαναλαμβάνουμε ότι ίσως να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα στην περίπτωσή του.

Συνολικά με τη φανέλα του ο ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί από το καλοκαίρι του 2017 όταν και αποκτήθηκε από το «Δικέφαλο» μέχρι και σήμερα, παρά τους πολλούς τραυματισμούς, έχει καταγράψει 53 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα