Αστέρας Τρίπολης Κ14: Βραβείο fairplay στο Leiria Cup! (pic)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης Κ14: Βραβείο fairplay στο Leiria Cup! (pic)

bet365

Η ομάδα Κ14 του Αστέρα πήρε μέρος σε τουρνουά στην Πορτογαλία και μεταξύ των Μπενφίκα, Ρέιντζερς και Θέλτα ξεχώρισε για το ήθος της.

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

Σπουδαία τιμή για τον ΑΣΤΕΡΑ στο Leiria International Football Cup U14. Η ελληνική ομάδα, ανάμεσα σε σπουδαία ευρωπαϊκά clubs, τιμήθηκε με το βραβείο Fair Play του τουρνουά.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, εκτός από το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο Leiria IF Cup, φανέρωσε για ακόμη μία φορά τα ιδανικά του συλλόγου, τα οποία τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με την παρουσία του στο τουρνουά της Πορτογαλίας, επιλέχθηκε από τους διοργανωτές να τιμηθεί με το βραβείο Fair Play για το ήθος και τη φιλικότητα που έδειξε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του φετινού Leiria IF Cup.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα