Ψάχνεται έστω για δανεισμό ο Τσόσιτς...

Ψάχνεται έστω για δανεισμό ο Τσόσιτς...

Γιώργος Τσακίρης
Ψάχνεται έστω για δανεισμό ο Τσόσιτς...

bet365

Ο Σέρβος στόπερ της Α.Ε.Κ. έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται, τι παίζει σε Ιταλία, κυρίως Βέλγιο και εκτός Ευρώπης για τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης

Είναι μία από τις -λίγες έως μοναδική η αλήθεια είναι- περιπτώσεις που ενώ ανήκει σαν ποδοσφαιριστής στο δυναμικό της ΑΕΚ γνωρίζει, αφού έχει ενημερωθεί σχετικά, ότι δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Ούρος Τσόσιτς, περί ου ο λόγος, βρίσκεται όπως είναι λογικό σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ένωση και την Αθήνα παρά το γεγονός ότι εκείνος θα ήθελε το αντίθετο... Ωστόσο έχει μάθει να σέβεται το club και τις αποφάσεις του (και του εκάστοτε προπονητή).

Προφανώς για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό έχουν ήδη ενδιαφερθεί ομάδες που καλύπτουν το συμβόλαιό του (έχει κρούσεις για 300.000 ευρώ αλλά και παραπάνω, στην ΑΕΚ θα κέρδιζε 280.000 ευρώ ενώ με τα μπόνους μπορεί να έφτανε τις 350.000 και παραπάνω) αλλά εννοείται πως δεν ασχολούνται με το να δώσουν χρήματα στην Ένωση για να τον αποκτήσουν από τη στιγμή που στην ΑΕΚ το... φωνάζουν ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Έτσι το πιο πιθανό σενάριο μεταγραφής -στην Ευρώπη τουλάχιστον- αφορά deal δανεισμού και μόνο!

Ο Τσόσιτς φέρεται να 'χει στα χέρια του πρόταση από το Βέλγιο με ετήσιο συμβόλαιο τις 300.000 ευρώ και ταυτόχρονα σημαντικές κρούσεις από Ιταλία. Υπάρχει ενδιαφέρον και από Σ. Αραβία με περισσότερα χρήματα για τον ίδιο βέβαια... Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και το μέλλον του Σέρβου κεντρικού αμυντικού που δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα