Πρόστιμο στον ΟΦΗ για τη ρεβάνς με τον Πλατανιά

Πρόστιμο στον ΟΦΗ για τη ρεβάνς με τον Πλατανιά

Δημήτρης Ρούσσος
Πρόστιμο στον ΟΦΗ για τη ρεβάνς με τον Πλατανιά

bet365

Πρόστιμο ύψους 8.250 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο ΟΦΗ για όσα έγιναν στη ρεβάνς με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ. Στις 82.000 «έκλεισε» το συνολικό ποσό στη φετινή σεζόν, δυσαράσκεια Μπούση για τα «πεταμένα» χρήματα άνευ λόγου και εστίας.

Οι Ομιλίτες πανηγύρισαν την παραμονή τους στη Super League 1, επικρατώντας με 3-2 του Πλατανιά στον δεύτερο αγώνα μπαράζ, μάλλον όμως λίγο πιο... υπερβολικά απ' όσο θα έπρεπε.

Αυτό διότι τους επιβλήθηκε πρόστιμο 8.250 ευρώ, που με τη σειρά του προκάλεσε ξανά τη δυσαρέσκεια του προέδρου, Μιχάλη Μπούση. Υπενθυμίζεται πως το ίδιο είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, αναφορικά με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι Κρητικοί και το οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Η νοοτροπία του, μακριά από όσα συνηθίζεται στην Ελλάδα να αποκαλούνται «συνθήκες αγώνα», δεν του επιτρέπει να καταλάβει πως γίνεται από ένα παιχνίδι-γιορτή, με χαρούμενες αντιδράσεις και πανηγυρισμούς για την επιτυχία μιας ομάδας, μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή προστίμων. Το συνολικό δε ποσό των περίπου 82.000 ευρώ που κλήθηκε να πληρώσει τη φετινή σεζόν η ομάδα δεν δικαιολογείται με τίποτα στα αυτιά του.

Εξ αυτών προκύπτει πως η οργάνωση στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και η προσπάθεια συνεννόησης με τους οπαδούς, ούτως ώστε να μην «πετάει» χρήματα σε πρόστιμα η ΠΑΕ, αναμένεται να αυξηθεί την επόμενη σεζόν, που ούτως ή άλλως θα είναι διαφορετική σε κάθε επίπεδο σε σχέση με αυτή που ολοκληρώθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα