Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να τελειώσει άμεσα τις βασικές εκκρεμότητές του

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να τελειώσει άμεσα τις βασικές εκκρεμότητές του

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να τελειώσει άμεσα τις βασικές εκκρεμότητές του

bet365

Συνεχίζει να υπάρχει έντονη μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό με βασικό στόχο να... κλειδώσει και τυπικά την μεταγραφή του στόπερ αλλά και του επιθετικού και μάλιστα άμεσα.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το κέντρο της άμυνας εκτός από τις περιπτώσεις των Βερμάελεν και Σκρτελ ένας παίκτης που θα ήθελε ο Μαρτίνς εξακολουθεί να είναι ο Πεδράο. Από οικονομικής πλευράς πάντως δεν είναι τόσο εύκολη η περίπτωση του Βραζιλιάνου ύψους 1.90 μέτρων και 26 ετών. Παίκτη που είναι αρχηγός στη Βιτόρια Γκιμαράες και έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Για την επίθεση - όπως έχετε διαβάσει ξανά - πλην του Μπεργκ στην λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν ονόματα όπως αυτό του Αργεντίνου Καρίγιο ενώ ο Φακούντο Φερέιρα αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς από πέρυσι.

Κοινώς οι ερυθρόλευκοι έχουν τουλάχιστον 4 με 5 περιπτώσεις στην λίστα τους για επιθετικούς. Μία ακόμα περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι του Αλγερινού Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί της Φόρεστ. Ο 31χρονος διεθνής άσος είχε πέρυσι 8 ματς με 2 γκολ και στην Αγγλία (σ.σ. παίζει εξτρέμ και φορ και πέρυσι είχε παίξει στην κορυφή της επίθεσης πέντε ματς με τους Άγγλους) επιμένουν εδώ και μέρες ότι είναι υπαρκτό το θέμα.

Σχετικά με την επίθεση για τον Ολυμπιακό είχε διαρρεύσει και το όνομα του Μουνιέ της Χάντερσφιλντ, του Γάλλου στράικερ που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όσο για τον Καρβάλιο είναι ένα ζήτημα που ήδη έχει αναλυθεί και σχετίζεται με τον Φορτούνη. Εν κατακλείδι ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει ώστε μες στην εβδομάδα να ανακοινώσει στόπερ και επιθετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως οι Μπεργκ και Βερμάελεν έχουν βγει από το... κάδρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα