Η ΑΙΚ ανατρέπει το πλάνο του Άρη για τον Σούντγκρεν

Η ΑΙΚ ανατρέπει το πλάνο του Άρη για τον Σούντγκρεν

Η ΑΙΚ ανατρέπει το πλάνο του Άρη για τον Σούντγκρεν

bet365

Αν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League αυτομάτως θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στην αντίστοιχη φάση του Europa League με τον Άρη.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Στην ανακοίνωση επισημοποίησης της παραχώρησης του Σουηδού αμυντικού στους «κίτρινους», η ΑΙΚ σημείωσε ότι το πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων είναι η συμμετοχή του παίκτη στους αγώνες της σουηδικής ομάδας στην προκριματική φάση του Champions League καθώς επίσης και ότι θα είναι στο Στοκχόλμη έχω και τις 18 Ιουλίου. Αν δεν αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα, η απώλεια του παίκτη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι το… μικρότερο πρόβλημα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Άρης. Το μεγαλύτερο είναι ότι εφόσον αγωνιστεί στους συγκεκριμένους ευρωπαϊκούς αγώνες (σ. σ. αν δηλαδή πάρει έστω ένα λεπτό συμμετοχής), οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσουν στην προκριματική φάση του Europa League. Δηλαδή, για να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Άρη, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το συγκεκριμένο γεγονός αν μη τι άλλο δημιουργεί πρόβλημα για τους «κίτρινους» και μένει να φανεί αν θα αλλάξει το πλαίσιο των αποφάσεών τους σχετικά με τους υπάρχοντες παίκτες που καλύπτουν τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Υπό την έννοια ότι, έχει «κλειδώσει» η παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην ομάδα της επόμενης περιόδου, αλλά ο Μανώλης Τζανακάκης ήταν εκτός πλάνων. Πλέον, δεν αποκλείεται να παραταθεί το διάστημα της παρουσίας του σ’ αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα