ΑΙΚ για Σούντγκρεν: «Θα φύγει στις 18 Ιουλίου»

ΑΙΚ για Σούντγκρεν: «Θα φύγει στις 18 Ιουλίου»

Gazzetta team
ΑΙΚ για Σούντγκρεν: «Θα φύγει στις 18 Ιουλίου»

bet365

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης ανακοίνωσε τη μετακίνηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη τονίζοντας παράλληλα ότι θα ενσωματωθεί στους «κίτρινους» στις 18 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της σουηδικής ομάδας έγινε στον λογαριασμό της στο twitter. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά την οικογένειά μου, η οποία μ’ έβαλε στο σχολείο της ΑΙΚ, την κοπέλα μου και όλους τους φίλους μου που στάθηκαν γενναιόδωρα στο πλευρό μου. Νιώθω έναν κόμπο στο λαιμό μου. Φεύγω από ένα κλαμπ που αγάπησα όσο κανένα άλλο…», δήλωσε ο ίδιος ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του στη διάρκεια της συνεργασίας του με την ΑΙΚ. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ, Μπιόρν Βέστρομ, σημείωσε ότι «θέλω και πιστεύω ότι θα δούμε τον Ντάνιελ με τη φανέλα της ΑΙΚ ξανά, μετά το διεθνές παιχνίδι».

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΙΚ, ο Σούντγκρεν δεν θα είναι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα