Super League: Οι συζητήσεις της Λίγκας για κεντρική χορηγία με στοιχηματική εταιρεία

Gazzetta team
Super League: Οι συζητήσεις της Λίγκας για κεντρική χορηγία με στοιχηματική εταιρεία

bet365

Η Super League αναζητώντας κεντρικό χορηγό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει κάνει επαφές και με στοιχηματική εταιρεία. Ποιά τα δεδομένα.

Η SL στα προηγούμενα 2,5 χρόνια είχε πάρει ένα ποσό 6 εκατ. ευρώ από βασικές χορηγίες της. Σε αυτήν την φάση αναζητά ένα ποσό περίπου στα 3 εκατ. ευρώ από τις βασικές της χορηγίες για να καλύψει βασικές και πάγιες ανάγκες.

Στο προηγούμενο διάστημα η Λίγκα είχε αποτανθεί σε διάφορες εταιρείες. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει επαφές και με στοιχηματική εταιρεία για την κεντρική χορηγία είτε της επόμενης χρονιάς είτε των προσεχών δύο ετών, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια τελική συμφωνία ή οι δύο πλευρές να είναι τόσο κοντά στο deal για το οικονομικό σκέλος. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να προκύψουν νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα