«Ο Χιμένεθ υποψήφιος για την Κουλτουράλ Λεονέσα»

Gazzetta team
«Ο Χιμένεθ υποψήφιος για την Κουλτουράλ Λεονέσα»

bet365

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο 40χρονος κόουτς που προβάλει ως φαβορί για τον πάγκο του Αστέρα, βρίσκεται στη λίστα της Κουλτουράλ Λεονέσα
Σε... κούρσα για δύο έχει αναγορευτεί, όπως φαίνεται, η «μάχη» για τον επόμενο τεχνικό του Αστέρα, καθώς οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο 34χρονος Μπόρχα Χιμένεθ της Μιράντες (το φαβορί) και ο 40χρονος Λουίς Καριόν της Μελίγια. Αμφότεροι συνεχίζουν στα πλέι οφ της ανόδου από τη Segunda B στη Segunda Division και πολλά θα κριθούν από το αν πάρουν το «εισιτήριο» για την παραπάνω κατηγορία.
Ομως την ίδια στιγμή υπάρχουν αναφορές για το μέλλον τους. Κυρίως για τον πρώτο, όπου πρόσφατα εκεί δημοσιεύματα σχολίασαν πως η Μιράντες θέλει να τον κρατήσει, ανεξάρτητα αν ανέβει ή όχι. Σήμερα μερίδα του Τύπου τον φέρνει ως έναν εκ των «υποψηφίων» για τον πάγκο της Κουλτουράλ Λεονέσα, μίας ομάδας που σχολιάζουν ότι θέλει να ανεβάσει στο μπάτζετ της και την επόμενη σεζόν θα έχει ως στόχο την άνοδο στη Segunda Division.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα