Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους μέσους του ρόστερ (poll)

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους μέσους του ρόστερ (poll)

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους μέσους του ρόστερ (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει το status των μέσων του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά και ζητάει την ψήφο σας στο σχετικό poll.
Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί και στον άξονα με μία ή δύο προσθήκες, ωστόσο το θέμα του Φορτούνη συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο. Παρόλα αυτά έχει το ενδιαφέρον του να δούμε το τι ισχύει για τους χαφ των Πειραιωτών. Ειδικότερα:
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Το Νο1 θέμα συζήτησης σε σχέση με τη νέα χρονιά κυρίως λόγω του πρέσινγκ της Γουέστ Χαμ και άλλων αγγλικών συλλόγων. Ο Φορτούνης έχει συνδεθεί και με ομάδες από Ιταλία & Γερμανία. Ο πιο ποιοτικός δημιουργικός μέσος των Πειραιωτών και ο πλέον σημαντικός τους. Την περασμένη σεζόν είχε 43 αναμετρήσεις με 17 γκολ και 16 ασίστ και ενώ το συμβόλαιό του τελειώνει το 2020. Ο Ολυμπιακός θέλει να τον ανανεώσει άμεσα ενώ ακόμα και σε ενδεχόμενο πώλησής του το ποσό που αξιώνει δεν είναι μικρό. Ο Μαρτίνς πάντως στάζει... μέλι για αυτόν. Αρχηγός στον Ολυμπιακό και εκ των αρχηγών και στην Εθνική.
ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Ο Αφρικανός άσος και μεγάλη αποκάλυψη των Μοντέστο - Καρεμπέ. Και για αυτόν ο Ολυμπιακός δέχεται μεγάλη πίεση να τον πουλήσει αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν τέτοια πρόθεση, εκτός πια εάν έρθει... τρελή πρόταση. Ο 22χρονος άσος - που είχε κλείσει με νέο συμβόλαιο όπως ο Σισέ - την περασμένη χρονιά είχε 36 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο 26χρονος διεθνής μέσος έκανε μία γεμάτη σεζόν με 30 παιχνίδια και 2 γκολ με 1 ασίστ. Ο Μαρτίνς τον θέλει στο ρόστερ και τη νέα χρονιά και ενώ το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.
ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο 28χρονος Γκιγιέρμε αποδείχθηκε λίρα 100 για τον Ολυμπιακό που βέβαια δαπάνησε σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Ο Βραζιλιάνος μέσος (σ.σ. που έχει και ιταλικό διαβατήριο) έκλεισε την περσινή σεζόν με 33 ματς έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον αποχωριστεί με τίποτα παρά το ενδιαφέρον που έχει εισπράξει από Ιταλία και Βραζιλία.
ΜΠΙΜΠΡΑΣ ΝΑΤΧΟ: Ο 31χρονος Ισραηλινός δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά παρότι έχει διετές συμβόλαιο. Συνολικά στον Ολυμπιακό από έναν τέτοιο παίκτη με αυτήν την ποιότητα περίμεναν πιο πολλά. Την περασμένη σεζόν είχε 34 αγώνες με 1 γκολ και 5 ασίστ.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Αβέβαιο το μέλλον του 22χρονου Μαρουσιώτη μέσου στον Ολυμπιακό. Ο Ανδρούτσος πάντως γενικότερα έδειξε να προσπαθεί ακόμα και όταν τον έβαζε δεξί μπακ ο Μαρτίνς. Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πέρυσι είχε 9 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα