ΑΕΛ: Ο Φιλίποβιτς έχει βάλει... χίλια γκολ στο πλευρό της μικρής Ανα-Ρίτα

ΑΕΛ: Ο Φιλίποβιτς έχει βάλει... χίλια γκολ στο πλευρό της μικρής Ανα-Ρίτα

ΑΕΛ: Ο Φιλίποβιτς έχει βάλει... χίλια γκολ στο πλευρό της μικρής Ανα-Ρίτα

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί» στηρίζει υλικά και ηθικά ένα τετράχρονο κορίτσι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δυο τους είναι σαν αδέρφια

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα εισέρχεται σταδιακά ο Μίλος Φιλίποβιτς, καθώς ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα από τους «βυσσινί». Με το «καλημέρα» πάντως... έκλεψε την παράσταση, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις που προβάλουν ιδιαίτερα ελκυστικές (τρεις φορές πρωταθλητής Βοσνίας με την Ζρνίσνκι Μόσταρ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, όπου αθροιστικά είχε 90 συμμετοχές και 30 γκολ), αλλά και για τον χαρακτήρα του. Βλέπετε ο έχει ήδη κατακτήσει έναν τίτλο που δεν μοιάζει με τους άλλους, όμως κρίνεται πολύ σημαντικότερος. Βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην καρδιά της μικρής Ανα Ρίτα, που μας παραδίδει μαθήματα θέλησης για ζωή.

Θα σας διηγηθούμε λοιπόν την ιστορία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «βυσσινί». Στο Μόσταρ βρέθηκε το καλοκαίρι του 2015 και λίγο αργότερα τόσο εκείνος, όσο και η τοπική κοινωνία, έμαθαν για ένα κοριτσάκι που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Ανα-Ρίτα προσβλήθηκε από μυική ατροφία και έπρεπε να ακολουθήσει ειδικές και πολυδάπανες θεραπείες. Ο Φιλίποβιτς ήταν από τους πρώτους που κινητοποιήθηκαν και στάθηκε στο πλευρό της, υλικά όσο ηθικά. Συγκεντρώθηκαν χρήματα ώστε να προσφερθούν στην οικογένειά της, ενώ με την πάροδο του χρόνου εκείνος και το κοριτσάκι έγιναν οικογένεια (χωρίς εισαγωγικά). «Είναι ένα μικρό λιοντάρι. Οταν έμαθα για την ιστορία της και τη συνάντησα για πρώτη φορά, ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά στο στήθος μου. Αναπτύξαμε μία πολύ στενή σχέση. Είναι σαν την μικρή μου αδερφή. Ξέρω τι περνά τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της. Ποτέ μου δεν έχω δει μεγαλύτερη αγάπη για τη ζωή από κάποιον άλλον, σε σύγκριση με αυτό το μικρό πλασματάκι», είπε ο ίδιος σε ανύποπτη στιγμή, όταν ρωτήθηκε για την περιπέτειά της.

Ο μικρή «ηρωίδα», περίπου 4 ετών, μέχρι και πρότινος δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα της, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και με την αναπνοή της. Πλέον είναι πολύ καλύτερα και η κατάστασή της βελτιώνεται συνεχώς. Με μπροστάρη τον Φιλίποβιτς αλλά και συμπαίκτες του, συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξεως του μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ πλέον στο πλευρό της βρίσκονται και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες της Βοσνίας. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα μεταβεί στην Ιταλία, σε ένα ειδικό ιατρικό κέντρο και όλοι αισιοδοξούν πως θα μπορέσει να ξεπεράσει τον σκόπελο που της παρουσιάστηκε. Την ίδια στιγμή είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν και όταν καταστεί δυνατό, θα έρθει στη Λάρισα ώστε να επισκεφθεί τον «μεγάλο της αδερφό» Μίλος και να τον καμαρώσει εν δράση με τη «βυσσινί» φανέλα.

Οσο για τον Φιλίποβιτς, το χαμόγελο που προσφέρει στην Ανα-Ρίτα ισοδυναμεί με χίλια γκολ εντός των αγωνιστικών χώρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα