ΑΕΚ - Ζεράλδες: Η Σπόρτινγκ τον προσφέρει στην Μπράγκα

ΑΕΚ - Ζεράλδες: Η Σπόρτινγκ τον προσφέρει στην Μπράγκα

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ζεράλδες: Η Σπόρτινγκ τον προσφέρει στην Μπράγκα

bet365

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, τον οποίο η Σπόρτινγκ φέρεται να δίνει στην Μπράγκα ως αντάλλαγμα για τον 27χρονο φορ Παουλίνιο.

Το όνομα του Ζεράλδες έχει ακουστεί δυνατά για την Ενωση (οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για πρόταση), αλλά τώρα ακούγεται και για την Μπράγκα. Συγκεκριμένα, όπως γράφει πορτογαλική ιστοσελίδα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για τον Παουλίνιο της Μπράγκα (27 ετών, σέντερ φορ) και στην πρόταση της δεν προσφέρει μόνο λεφτά αλλά και τον Φρανσίσκο Ζεράλδες σαν αντάλλαγμα. Η Σπόρτινγκ δίνει τον Ζεράλδες, όπως και τους Τζέφερσον και Μπαλντέ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπράγκα, οι οποίες φτάνουν στα 10 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα