ΟΦΗ: Συμφωνία για Φερέιρα, αναμονή για Νέιρα, Ποτουρίδη

ΟΦΗ: Συμφωνία για Φερέιρα, αναμονή για Νέιρα, Ποτουρίδη

ΟΦΗ: Συμφωνία για Φερέιρα, αναμονή για Νέιρα, Ποτουρίδη

bet365

Σε συμφωνία με την Κουρίκο Ουνίδο για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Φελίπε Φερέιρα ήρθε ο ΟΦΗ, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Πρόταση και σε Νέιρα, εν αναμονή της απάντησης του Αργεντινού.

Έστω κι αν δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε μεταγραφές, ο ΟΦΗ κινείται δυναμικά σε αυτό το πρώτο διάστημα του καλοκαιριού, αναγκαζόμενος κι από τις συνθήκες, δεδομένου ότι πολλές υποθέσεις από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν εκκρεμούσαν.

Οι αποδεσμεύσεις έχουν ήδη ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο έμψυχο υλικό, που αριθμεί πλέον 21 παίκτες και πλέον οι «μηχανές» στην κρητική ΠΑΕ δουλεύουν στην κατεύθυνση των ανανεώσεων δανεισμών ή συμβολαίων παικτών που λογίζονται ως βασικοί για τη νέα σεζόν.

Τέτοιος είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο, για τον οποίον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να υπογράψει για έναν ακόμα χρόνο, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι Φελίπε Φερέιρα, Χουάν Νέιρα και Γιάννης Ποτουρίδης.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με την Κουρίκο Ουνίδο, στην οποία ανήκει, για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του, με τους Χιλιανούς να κρατούν ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης, άγνωστο προς το παρόν πόσο, αλλά αρκετά μεγάλο. Οι αρχικές συζητήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων έγιναν στην κατεύθυνση της αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου, αλλά τελικά όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα ανήκει εξ ολοκλήρου στους Κρητικούς και η Κουρίκο θα ασχοληθεί όταν ο Φερέιρα πωληθεί στο μέλλον σε άλλη ομάδα.

Αναφορικά με τον Νέιρα, ο ΟΦΗ του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και περιμένει την απάντηση του Αργεντινού, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ποτουρίδη και Δερμιτζάκη προς την ίδια κατεύθυνση.

Όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφική ενίσχυση θα ακολουθήσει τις παραπάνω κινήσεις χρονικά. Στο Ηράκλειο εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, δίχως ωστόσο να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα κάνουν και κρούση. Φαίνεται λοιπόν πως μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να ξεκινήσουν να κινούνται σε αμιγώς μεταγραφικούς ρυθμούς, έχοντας βέβαια και τον χρόνο με το μέρος τους κι απέχοντας 24 μέρες από την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και πάνω από έναν μήνα από την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα