Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» κρούση στον Βερμάελεν και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» κρούση στον Βερμάελεν και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» κρούση στον Βερμάελεν και τα δεδομένα

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κρούση για διετές συμβόλαιο στον Τόμας Βερμάελεν, με τον Βέλγο να δείχνει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Στον έμπειρο Βέλγο μπακ - που όπως φαίνεται αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα - ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφορά για δύο χρόνια (σ.σ. υπάρχει και μία πληροφορία για 1+1) με ετήσιες απολαβές πάνω λίγο πιο πάνω από 1.3 εκατ. ευρώ.

Ο 33χρονος Βερμάελεν (σ.σ. που παίζει στόπερ και αριστερός μπακ) δείχνει να σκέφτεται ιδιαίτερα σοβαρά αυτήν την κρούση που του έγινε. Είναι ένα ενδεχόμενο δηλαδή να απαντήσει θετικά στο προσεχές διάστημα. Να σημειώσουμε ξανά πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της AS ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πολύ κοντά στο να κλείσει τον Βέλγο άσο με την βοήθεια του άλλοτε προπονητή των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε. Από μέρους του πειραϊκού συλλόγου δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποια σχετική αντίδραση για τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η καταλανική Sport ωστόσο υπογραμμίζει πως εφόσον η ιατρική και αγωνιστική αξιολόγηση του Βερμάελεν μέσω των σχετικών τεστ είναι σε καλό επίπεδο τότε θα κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού ο παίκτης είναι στην λίστα για την ενίσχυση της άμυνας όσον αφορά στη νέα σεζόν. Πάντως και για τον Σκρτελ και για τον Ματιέ οι προσπάθειες που έγιναν από τον Ολυμπιακό ήταν για διετή συμβόλαια (σ.σ. μόνο για τον Σεμέδο υπήρξε κουβέντα για μονοετές συμβόλαιο με οψιόν αγοράς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα