ΟΦΗ: Φιλικό και με την Οστάνδη τον Ιούλιο

ΟΦΗ: Φιλικό και με την Οστάνδη τον Ιούλιο

Gazzetta team
ΟΦΗ: Φιλικό και με την Οστάνδη τον Ιούλιο

bet365

Μετά τη Λόκερεν και η Οστάνδη αποκάλυψε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον ΟΦΗ, προγραμματισμένο στο γήπεδό της για τις 21 Ιουλίου.

Οι Κρητικοί θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία από τις 11 ως τις 31 Ιουλίου, ενώ στην κεντρική Ευρώπη θα δώσει και φιλικά παιχνίδια.

Ένα από αυτά «αποκάλυψε» η Λόκερεν, που μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της παρέθεσε το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει το καλοκαίρι κι ένα από αυτά, με την υποσημείωση πως απομένουν τα τυπικά για τον ορισμό του, είναι με τον ΟΦΗ στο γήπεδό της (Daknamstadion) στις 20 Ιουλίου.

Εξάλλου μια άλλη βελγική ομάδα, η Οστάνδη έκανε γνωστό μέσω Twitter πως μια μέρα αργότερα (21 Ιουλίου) θα αγωνιστεί κόντρα στους Κρητικούς στο δικό της γήπεδο, την Versluys Arena. Σημειώνεται πως οι δυο πόλεις απέχουν περίπου μια ώρα οδικώς, επομένως χρονικά εξυπηρετεί τον ελληνικό σύλλογο, που θα «αποδράσει» από τις προπονήσεις της Ολλανδίας για τα δυο παιχνίδια στο Βέλγιο.

Περισσότερα αναφορικά με τα προπονητικά κέντρα που έχει επιλέξει ο ΟΦΗ, καθώς και για το πρόγραμμα των φιλικών του αγώνων θα γίνουν γνωστά προσεχώς, αν και όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το διήμερο 20-21 Ιουλίου θα περιλαμβάνει αρκετά δυνατά τεστ για τους «μελανόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα