Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»

Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»

Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»

bet365

Το περιεχόμενο της πρότασης του Άρη στον Μπράουν Ιντέγε δεν καταρρίπτει τους οικονομικούς κανόνες και κυρίως τις ισορροπίες, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο σε ότι αφορά την απάντησή του.

Ο Άρης απέδειξε εμπράκτως την πρόθεσή του για υπέρβαση. Ακόμη περισσότερο, επιβεβαίωσε ότι θέλει να… ταράξει τα νερά και να ενισχύσει το όραμα που ήδη καλλιεργείται και αναπτύσσεται σε γοργούς ρυθμούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση, Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να διαχειριστούν face to face την όποια προοπτική συνεργασίας με τον Μπράουν Ιντέγε, να εξηγήσουν (κοιτώντας στα μάτια τον ατζέντη του παίκτη) το αγωνιστικό πλάνο τους και γενικώς να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους περί των αγωνιστικών κερδών που θα έχει ο 31χρονος επιθετικός μέσα από πιθανή συνεργασία με τους «κίτρινους» κι έπειτα από μια άγονη (γι’ αυτόν) περίοδο.

Η αντιπροσωπεία του Άρη ταξίδεψε στο Λονδίνο γιατί αντιλήφθηκε την επιθυμία του παίκτη για μια νέα αρχή στην καριέρα του και πολύ περισσότερο ότι, πέρα από τα χρήματα, θα αξιολογήσει τις προτάσεις του βάσει του περιβάλλοντος της κάθε ομάδας, των αγωνιστικών στόχων και φυσικά της φιλοδοξίας του κάθε κλαμπ. Σήμερα, αν ο Άρης νιώθει ότι έπεισε σε κάτι την πλευρά του αθλητή, αυτό σχετίζεται με το αγωνιστικό σχέδιο και με την ειλικρινή στάση που είχε στις συνομιλίες (κυρίως) με τον ατζέντη του αθλητή.

Από εκεί και πέρα, ανεξαρτήτως της επιθυμίας για συνεργασία η οποία εκφράστηκε μέσω της κατάθεσης επίσημης πρότασης, οι «κίτρινοι» κινούνται πάνω σε συγκεκριμένες οικονομικές γραμμές τις οποίες δεν θα τις διαγράψουν. Υπάρχει συγκεκριμένο οικονομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο βαδίζουν και τα νούμερα που ήδη κυκλοφόρησαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η πρόταση του Άρη στον Μπράουν Ιντέγε εμπεριέχει αρκετά bonus, πέρα από το πάγιο ποσό. Η λογική των «κίτρινων» είναι ότι πέρα από την επιθυμία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, υπάρχει και το κομμάτι των οικονομικών ισορροπιών κι αν επί τούτου δεν γίνει σωστός προγραμματισμός, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Συνεπώς, πολλά από τα ποσά που αναφέρονται, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εξάλλου ο Άρης δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 700-800 χιλιάδες ευρώ πάγια έσοδα σε οποιονδήποτε αθλητή.

Το δεύτερο κομμάτι της συζήτησης είχε να κάνει με το χρονικό πλαίσιο που επίσης υφίσταται. Σχετικό συμπέρασμα αναδεικνύεται από το γεγονός ότι στις επαφές που έχουν κάνει οι «κίτρινοι» στέκονται στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League καθώς η πρόκριση στους ομίλους είναι ο πρώτος στόχος. Τώρα, κατά πόσο θα υλοποιηθεί, είναι και ζήτημα τύχης/κλήρωσης. Στον Άρης, όμως, θέλουν να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ομάδα αλλά και τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί το υλικό. Αυτό σημαίνει ότι κανείς από τους παίκτες με τους οποίους γίνονται συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Ιντέγε, δεν έχει στη διάθεσή του άπλετο χρόνο για να απαντήσει επί της πρότασης του Άρη.

Αυτή τη στιγμή, ο χρόνος είναι σύμμαχος του Άρη δεδομένο του ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αλλά και του ότι η αναχώρηση για την Ολλανδία (όπου θα γίνει το βασικό στάδιο) είναι προγραμματισμένη για την 1η του Ιούλη. Υπάρχει όμως διαφορά μεταξύ της σπατάλης χρόνου από την επένδυση σ’ αυτόν, γι’ αυτό στον Άρη υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο παροχής απαντήσεων από τους μεταγραφικούς στόχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα