ΟΦΗ: Στην κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019 ο Λ. Παπαβασιλάκης

ΟΦΗ: Στην κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019 ο Λ. Παπαβασιλάκης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στην κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019 ο Λ. Παπαβασιλάκης

bet365

O εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλακάκης θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019.

Σημαντικό εκτόπισμα θα έχει η παρουσία των Ομιλιτών στα φετινά Sports Marketing Awards 2019, με το στέλεχος της ΠΑΕ και πρώην εμπορικό διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδα Παπαβασιλακάκη να αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής.

Στα φετινά βραβεία θα συμμετέχουν κορυφαία ονομάτα από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Ολυμπιακός), ο Μιχάλης Λάιος (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός), ο Ιωάννης Ντζούφρας (Καθηγητής στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Εξάλλου το «παρών» στην κριτική επιτροπή θα δώσουν και άλλοι διάσημοι αθλητές, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους Sports Marketing specialists, αλλά και δημοσιογράφοι.

Ο ΟΦΗ δεν έχασε την ευκαιρία να... καμαρώσει για τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και το επαγγελματικό επίπεδο στο οποίο είναι πλέον οργανωμένη η ΠΑΕ στην εποχή Μπούση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 @oficrete συμμετέχει δυναμικά στα "Sports Marketing Awards 2019". Ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας μας, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης @leonpapavasilakis αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής των φετινών βραβείων, μεταξύ κορυφαίων ονομάτων από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Ολυμπιακός), ο Μιχάλης Λάιος (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός), ο Ιωάννης Ντζούφρας (Καθηγητής στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Διάσημοι αθλητές, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους Sports Marketing specialists, αλλά και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι συνθέτουν την κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019, σε μια χρονιά στην οποία ο ΟΦΗ θα έχει τη δική του ξεχωριστή παρουσία. Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια υποψηφιότητα - έκπληξη της ομάδας μας! Τα Sports Marketing Awards επιστρέφουν για 3η χρονιά προκειμένου να αναδείξουν και να διαδώσουν τις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την Επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος. #SportsMarketingAwards #oficrete #oficretefc #ofifc #papavasilakis #superleague #superleaguegreece #football #greece #crete #marketing #sportsmarketing

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα