ΑΕΚ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιαννίκογλου

ΑΕΚ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιαννίκογλου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιαννίκογλου

bet365

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Μάκης Γιαννίκογλου, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε, όπως ανακοίνωσαν οι Κιτρινόμαυροι.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου είχε υπογράψει πέρυσι από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποτελούσε την τρίτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια πίσω από τους Μπάρκα και Τσιντώτα.

Ωστόσο, με την επικείμενη έλευση και του Γιώργου Αθανασιάδη, ο 26χρονος γκολκίπερ θα αποτελούσε την τέταρτη επιλογή, κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Έτσι, Γιαννίκογλου και ΑΕΚ έφτασαν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, όπως ανακοίνωσαν οι Κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα τη σεζόν 2018-19 και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιαννίκογλου δήλωσε ότι «ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος της ΑΕΚ, ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεργάστηκα και θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα