ΠΑΣ Γιάννινα σε Μιχαήλ: «Δεν σου λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα σε Μιχαήλ: «Δεν σου λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν» (pic)

bet365

ΠΑΣ Γιάννινα και Μιχαήλ χωρίζουν ως φίλοι κι η ομάδα της Ηπείρου τον αποχαιρετά όπως πρέπει στον πρώην αρχηγό του.

Με την παρακάτω ανακοίνωση, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηευχαριστεί τον Μιχαήλ και ανανεώνει το ραντεβού για το μέλλον, ίσως από κάποιο άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Μιχαήλ.

Για 15 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στην επαγγελματική ομάδα του Π.Α.Σ. αλλά και από μικρότερος ξεκινώντας από της ακαδημίες και τον Ερασιτέχνη.

Προσέφερε τα μέγιστα με το χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του και θα μείνει στην ιστορία για το 1ο goal του Π.Α.Σ., σε ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ αλλά και για τις πάνω από 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Π.Α.Σ. στη μεγάλη κατηγορία.

Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα και όπως είπες και εσύ «Δε θα πούμε αντίο αλλά ‘εις το επανιδείν’, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα