Πανιώνιος: Θετική διάθεση με Μανιάτη

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Θετική διάθεση με Μανιάτη

bet365

Αισιοδοξία υπάρχει στον Πανιώνιο πως ο Γιάννης Μανιάτης και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος λόγω της μη άδειας έχει περιορισμό στις μεταγραφές ενώ στο θέμα των ανανεώσεων μπορεί μέχρι δύο. Βασική προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν είναι η παραμονή των Μανιάτη και Μπουμάλ. Και αν για τον Καμερουνέζο όλα θα εξαρτηθούν με το Copa Africa, για το θέμα του Μανιάτη φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Ο Πανιώνιος μέσω του Νίκου Ζαμάνη έχει εκφράσει την επιθυμία στον διεθνή άσο να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα και να βοηθήσει με την εμπειρία του στην μάχη της παραμονής (μην ξεχνάμε οι Νεοσμυρνιώτες θα ξεκινήσουν με -6) Την ίδια ώρα και ο ίδιος ο Μανιάτης λόγω και ότι πρόσφατα έγινε μπαμπάς δεν επιθυμεί νέα μετακίνηση και στόχος του είναι να παραμείνει στην Αθήνα (εκτός και αν έρθει κάποια πρόταση που θα είναι δύσκολο να αρνηθεί). Για τον λόγο αυτό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην Πλατεία ότι τελικά οι δύο πλευρές θα πορευτούν και τη νέα σεζόν μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα