ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Παουλίνιο για δεξί μπακ

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Παουλίνιο για δεξί μπακ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Παουλίνιο για δεξί μπακ

bet365

Η περίπτωση του Παουλίνιο παίρνει προβάδισμα για τη θέση του δεξιού μπακ στην ΑΕΚ, έναν παίκτη που γνωρίζει ο Καρντόσο από τις ακαδημίες της Πόρτο.

Τον Παουλίνιο έχει για πρώτη επιλογή της η ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας της.

Ο παίκτης της Τσάβες που είναι 28 ετών φέτος μέτρησε 26 συμμετοχές, ενώ έχει 150 συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας όπου βρίσκεται σε όλη του την καριέρα του.

Στη λίστα του τον είχε ο Καρντόσο μαζί με 3-4 ακόμα παίκτες, αλλά φαίνεται να κερδίζει τη μάχη.

O Πορτογάλος φημίζεται για τη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι των ομάδων που αγωνίζεται, κάτι που αρέσει και στον προπονητή της Ένωσης. Μάλιστα ήδη ο Καρντόσο έχει έρθει σε επαφή μαζί του, αφού γνωρίζονται από τότε που ο Παουλίνιο βρισκόταν στις ακαδημίες της Πόρτο (εκεί ήταν και ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων»).

Προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκάλο που δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ, μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε να ενδιαφέρεται και για τον Ροντρίγκο, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με το ασπρόμαυρο ρεπορτάζ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Πάντως υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές για τη θέση του δεξιού μπακ στην «Ένωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα