«Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο», γράφουν στην Αργεντινή

«Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο», γράφουν στην Αργεντινή

Gazzetta team
«Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο», γράφουν στην Αργεντινή

bet365

Στην Αργεντινή μετέδωσαν πως ο ΟΦΗ συμφώνησε με την Τσακαρίτα για την παραμονή του 26χρονου χαφ κι από το ρεπορτάζ προκύπτει πως απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση του δανεισμού του.

Ημέρα Μεγιάδο φαίνεται πως είναι η σημερινή στον ΟΦΗ. Από το πρωί υπάρχουν συνεχείς αναφορές στην Αργεντινή πως τα «μηνύματα» για την παραμονή του 26χρονου χαφ είναι θετικά και πλέον, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του επετεύχθη οριστικό deal.

Οπως αναφέρουν σχετικά, οι Κρητικοί θα κρατήσουν τον παίκτη ως δανεικό για ακόμη μία σεζόν και θα καταβάλουν στην Τσακαρίτα το ποσό των 50.000 δολαρίων (περίπου 44.500 ευρώ). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απομένουν τα τυπικά, δηλαδή η σχετική ανταλλαγή εγγράφων και όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ετσι όλα δείχνουν πως ο Μεγιάδο θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου και για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα