Τα… τρελά νούμερα των πωλήσεων του Ιντέγε

Τα… τρελά νούμερα των πωλήσεων του Ιντέγε

Τα… τρελά νούμερα των πωλήσεων του Ιντέγε

bet365

Πέρα από την εκτελεστική ικανότητά του, ένα ακόμη στοιχείο που χαρακτηρίζει την καριέρα του Μπράουν Ιντέγε είναι οι ακριβές πωλήσεις του.

Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ επενδύθηκαν στην τελευταία οκταετία για λογαριασμό του Μπράουν Ιντέγε. Με αφετηρία τη μετακίνησή του από την Ξαμάξ στη Σοσό. Στην πραγματικότητα, οι Ελβετοί έχουν να καυχιούνται ότι ήταν οι πρώτοι που «ανακάλυψαν» τον Νιγηριανό επιθετικό, παρακολουθώντας προφανώς τις επιδόσεις του στο Πρωτάθλημα της χώρας του. Δεν έγινε ποτέ γνωστό το ποσό που δαπάνησαν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Αντιθέτως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «leparisien.fr», η Σοσό είχε καταβάλει το ποσό των 4.000.000 ευρώ στην Ξαμάξ για να τον αποκτήσει, το 2009

Στη γαλλική ομάδα, ο Ιντέγε δεν μακροημέρευσε. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά οι αγωνιστικές επιδόσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Ντίναμο Κιέβο. Οι Ουκρανοί «χρυσοπλήρωσαν» τους Γάλλους καθώς έναντι εννιά εκατομμυρίων ευρώ αγόρασαν τον Ιντέγε.

Η Ντινάμο Κιέβου επίσης συμπεριλαμβάνεται στους κερδισμένους της όλης ιστορίας. Ο Νιγηριανός πραγματοποίησε εντυπωσιακές χρονιές και το καλοκαίρι του 2014, έναντι 11,3 εκατομμυρίων ευρώ, η Γουέστ Μπρομ απέκτησε τα δικαιώματά του. Ακολούθησε το εξαιρετικό deal του Ολυμπιακού ο οποίος τον απέκτησε μ’ ένα ποσό περί των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2017, η ελληνική ομάδα παραχώρησε τον αθλητή στην Κίνα (σ. σ. Τιανίν Τέντα) έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια απλή μαθηματική πράξη οδηγεί στο συμπέρασμα ότι από το 2009 έως και το 2017 το ποσό που δαπανήθηκε μόνο για την αγορά των δικαιωμάτων του Ιντέγε (σ. σ. δεν συμπεριλαμβάνουμε το αντίστοιχο των συμβολαίων του) είναι μεγαλύτερο των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα