Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπεργκ στην λίστα για τους επιθετικούς

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπεργκ στην λίστα για τους επιθετικούς

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπεργκ στην λίστα για τους επιθετικούς

bet365

Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει βάλει σε καλό δρόμο και προχωρημένο επίπεδο την υπόθεση Μπεργκ, ωστόσο έχει και άλλους 4-5 φορ στην λίστα του για τη νέα χρονιά.

Όπως έχουμε σημειώσει ξανά δεν υπάρχει προς το παρόν οριστική και απόλυτη συμφωνία Μπεργκ - Ολυμπιακού αλλά όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες φανερώνουν πως τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Εκτός όμως από το ζήτημα του Σουηδού φορ οι Πειραιώτες δουλεύουν και άλλες υποθέσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Στην λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν ονόματα όπως αυτό του Αργεντίνου Καρίγιο ενώ ο Φακούντο Φερέιρα αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς από πέρυσι.

Κοινώς οι ερυθρόλευκοι έχουν τουλάχιστον 4 με 5 περιπτώσεις στην λίστα τους για επιθετικούς. Είναι σαφές πως μες στην εβδομάδα θα... τρέξουν και άλλο οι εξελίξεις και θα προκύψουν νεότερα ή ακόμα και ανακοινώσεις. Εξάλλου την Παρασκευή φτάνει στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτό επίσης θα παίξει τον ρόλο του για τα μεταγραφικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα