Αστέρας Τρίπολης: Ο Πριόνας ομιλητής σε διεθνές ιατρικό συνέδριο

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Ο Πριόνας ομιλητής σε διεθνές ιατρικό συνέδριο

bet365

Ο Υπεύθυνος Αποκατάστασης και Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής του Αστέρα, θα είναι ομιλητής στο ιατρικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Βελλίδιο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 13-15 Ιουνίου.

Θέμα της ομιλίας του κ. Πριόνα στο ιατρικό συνέδριο Groin Pain In Football: From A-Z θα είναι: "Η συντηρητική θεραπεία στο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών στους ποδοσφαιριστές". Στο ιατρικό συνέδριο, που διοργανώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιστημονικός υπεύθυνος θα είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου, κ. Μανώλης Παπακώστας.

Θα υπάρχουν ομιλητές από Διεθνή Κέντρα Αριστείας, όπως o Kristof Sas, γιατρός της Άντερλεχτ, ο Zarko Vukovic, διευθυντής του Groin Pain Center στο Νοσοκομείο ASPETAR, στη Ντόχα και ο Konard Slynarski, πρόεδρος της πολωνικής αρθροσκοπικής εταιρείας, καθώς και άλλοι Έλληνες ειδικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα