«Ανυπόστατα και αναληθή σενάρια για Μπουζούκη»

«Ανυπόστατα και αναληθή σενάρια για Μπουζούκη»

Νίκος Αθανασίου
«Ανυπόστατα και αναληθή σενάρια για Μπουζούκη»

bet365

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη ξεκαθάρισε πως δεν έχει προκύψει θέμα με την ρήτρα στις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό. Έτοιμος στην προετοιμασία ο νεαρός μέσος.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Jungle Giants» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει μέχρι και σήμερα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη για το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο, προέκυψαν σενάρια πως υπάρχει διαφορά στην ρήτρα πώλησης. Κάτι που διέψευσε το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Έλληνα μέσου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η εταιρεία μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουζούκη. Συνεπώς οποιαδήποτε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφορές που υπάρχουν σχετικά με τη ρήτρα είναι παντελώς ανυπόστατα και αναληθή».

Γλιτώνει την επέμβαση, έτοιμος στην προετοιμασία

Από κει και πέρα, ο Μπουζούκης γλιτώνει την επέμβαση, καθώς χάρη στην θεραπευτική αγωγή η ζημιά δεν προχώρησε σε σύνδρομο κοιλιακών και όπως όλα δείχνουν θα είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα