Η πρόταση του Άρη στον Μίλαν Γέβτοβιτς

Η πρόταση του Άρη στον Μίλαν Γέβτοβιτς

Η πρόταση του Άρη στον Μίλαν Γέβτοβιτς

bet365

Ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μίλαν Γέβτοβιτς και πρότεινε τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο με option αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα έως το καλοκαίρι του 2021. Η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είναι θετική επί του ενδεχομένου παραχώρησης του παίκτη, ενώ η μοναδική περίπτωση να μπει σε διαδικασία συζήτησης είναι για ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ καθώς αυτό ξόδεψε για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Αντάλιασπορ.

Χθες, ο ατζέντης του Σέρβου επιθετικού, Ιβάν Ντούντιτς, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Στη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του Άρη για τον αθλητή. Οι «κίτρινοι» πρότειναν τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη με option αγοράς για το καλοκαίρι του 2021. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και πλέον ο ατζέντης του 26χρονου ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τους επιτελείς του Ερυθρού Αστέρα και θα τους καταθέσει την πρόταση του Άρη.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελιγραδίου, αν κι εφόσον δεν υπολογίζεται να έχει βασικό ρόλο από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα