«Ο Ραούλ Μπράβο είχε προβλήματα με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό»

«Ο Ραούλ Μπράβο είχε προβλήματα με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ο Ραούλ Μπράβο είχε προβλήματα με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό»

bet365

Σε αφιέρωμά της για το στοιχηματικό σκάνδαλο στην Ισπανία, η Marca αναφέρεται και στα προβλήματα που είχε ο Ραούλ Μπράβο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο αφιέρωμά της για το σκάνδαλο «Οίκος» με τα στημένα παιχνίδια στην Ισπανία, η Marca αναφέρει πως ο Ραούλ Μπράβο φιλοξενούσε συχνά στην Ελλάδα τον Αράντα, ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, προσθέτοντας πως εκείνη την περίοδο στον Ολυμπιακό ο Μπράβο είχε προβλήματα με τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα η Marca μεταξύ άλλων στο αφιέρωμά της αναφέρει για τον Αράντα και τον Μπράβο: «Ο αδερφός του, όπως τον έχει αποκαλέσει αρκετές φορές, είναι ο Ραούλ Μπράβο. Με αυτόν, εκτός από ποδοσφαιρικές στιγμές, έχουν μοιραστεί και άλλα πράγματα. Ήταν σύνηθες να τον επισκέπτεται στο σπίτι του στην Ελλάδα. Δεν ήταν ένα συνηθισμένο σπίτι. Ήταν ένα πλωτό σπίτι, πάνω στη θάλασσα. Ο Μπράβο ζούσε σε ένα γιοτ για το οποίο έπρεπε να ξοδεύει 20.000 ευρώ τον μήνα. Έτσι για να κάνει καθημερινά πράγματα, όπως να πάρει ψωμί ή να αγοράσει γάλα, έπρεπε αυτός μαζί με αυτούς που έμενε ή τους φιλοξενούμενους να παίρνει ένα θαλάσσιο ποδήλατο για να βγαίνουν στην ξηρά. Στον Ολυμπιακό το δεδομένο ήταν τα προβλήματα που είχε με έναν μετριοπαθή προπονητή, όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα