Γκαρσία: «O Καρυπίδης μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω στον Άρη»

Γκαρσία: «O Καρυπίδης μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω στον Άρη»

Gazzetta team
Γκαρσία: «O Καρυπίδης μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω στον Άρη»

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στην πατρίδα του και απολαμβάνει τις διακοπές του με τον ίδιο να αναφέρει πως ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, του στέλνει συνέχεια μηνύματα για να επιστρέψει στην ομάδα.

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ματέο Γκαρσία μετά την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα του Άρη, βρίσκεται στην πατρίδα του την Αργεντινή περιμένοντας να μάθει το μέλλον του και αν αυτό θα τον βρει στην Λας Πάλμας τη νυν ομάδα του ή σε κάποια άλλη.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα, La Voz και τόνισε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης του στέλνει συνέχεια μηνύματα για να επιστρέψει στην ομάδα.

«Οι οπαδοί του Άρη είναι παθιασμένοι. Όταν ακούγεται το όνομά μου από τα μεγάφωνα, φωνάζουν ρυθμικά "Ματέο Γκαρσία". Όταν έβαλα το γκολ κόντρα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ έντονες στιγμές. Το λέω και συγκινούμαι ακόμη.

Πήρα τη σωστή απόφαση να παίξω στην Ελλάδα. Πήγα σε μικρή ηλικία στη Λας Πάλμας και παραχωρήθηκα δανεικός σε Οσασούνα και Αλκορκόν για να πάρω εμπειρία. Στον Άρη όμως πήρα ματς στα πόδια μου, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έπαιξα τόσο αριστερά, όσο και δεξιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο δεξιά, γιατί μπορώ να μπω πιο εύκολα στην περιοχή. Μου πήγε πολύ καλά η σεζόν στον Άρη κι ο πρόεδρός του μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα