Οι οκτώ στις 16 έδρες «ψήφισαν» Ολυμπιακό!

Οι οκτώ στις 16 έδρες «ψήφισαν» Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις ομάδες που είδαν περισσότερο οι 16 έδρες της Α΄ Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα!

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Είναι βεβαίως γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ήταν και φέτος μακράν η ομάδα που διέθεσε περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ομάδα στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτό που θα αναδείξει σήμερα η στήλη, είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν γενικά η πιο δημοφιλής ομάδα της ελληνικής Λίγκας, υπό την έννοια ότι στα περισσότερα δικά του παιχνίδια εκτός έδρας κόπηκαν τα πιο πολλά εισιτήρια.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός είχε σε οκτώ έδρες τα περισσότερα εισιτήρια.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 27.419

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 5.463

Αστέρας-Ολυμπιακός 5.011

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 4.414

Γιάννινα-Ολυμπιακός 3.630

Λαμία-Ολυμπιακός 3.315

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 2.825

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1.673

Τα παιχνίδια θα ήταν εννιά, με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (25.097), αλλά στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, δεν έμεινε ούτε ένα αδιάθετο...

Ο ΠΑΟΚ είχε σε τρεις έδρες τα περισσότερα εισιτήρια…

Άρης-ΠΑΟΚ 16.434

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 6.558

Λάρισα-ΠΑΟΚ 4.089

Η ΑΕΚ είχε επίσης σε τρεις έδρες τα περισσότερα εισιτήρια…

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 24.731

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 3.541

Απόλλωνας-ΑΕΚ 3.002

Ο Παναθηναϊκός είχε σε μία έδρα τα περισσότερα εισιτήρια…

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 31.250

Και ο…Λεβαδειακός είχε επίσης σε μία έδρα τα περισσότερα εισιτήρια…

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 26.007

Κοινώς, από τις 16 έδρες της Α΄ Εθνικής, ο Ολυμπιακός είχε τα πιο πολλά εισιτήρια στις οκτώ κι όλες οι άλλες μαζί ομάδες στις υπόλοιπες οκτώ! Παρεμπιπτόντως, τα παιχνίδια του Παναιτωλικού, και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ και με Ολυμπιακό, είχαν ουσιαστικά τα ίδια εισιτήρια, με 100 διαφορά, πάνω κάτω.

Δηλαδή, ο Ολυμπιακός στην…τρίχα, αν βάλουμε και το παιχνίδι του στην Τούμπα, δεν είχε τα περισσότερα εισιτήρια όχι σε οκτώ, αλλά σε δέκα έδρες…

Άσχετο: Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά σε σέντερ φορ, παρά σε στόπερ!

Ταινία για απόψε, 12 Strong (23.00) στην Cosmote Cinema 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.