Δεν γίνεται ο Καραγκούνης να λείπει από τον Παναθηναϊκό…

Δεν γίνεται ο Καραγκούνης να λείπει από τον Παναθηναϊκό…

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Δεν γίνεται ο Καραγκούνης να λείπει από τον Παναθηναϊκό…

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου με αφορμή την παρουσία του ᾽᾽τυπάρα᾽᾽ στην Παιανία γράφει για την μη αξιοποίηση ενός Παναθηναϊκού ινδάλματος, αναφέρεται στην απόφαση του Τάκη Φύσσα να πολιτευθεί και εύχεται στην αγαπημένη του Gazzettara!

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το απόγευμα της Παρασκευής, τα παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού πήραν μαθήματα ζωής και ποδοσφαίρου από το απόλυτο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα της χώρας, από έναν άνθρωπο που είχε, έχει και θα έχει… ψώνιο με το άθλημα. Έναν άνθρωπο που δίχως υπερβολή θα μπορούσε να παίζει μέχρι και σήμερα(εδώ ο… αθεόφοβος έκανε καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ στα 36 του), μία προσωπικότητα που θα έπρεπε να βρίσκεται καθημερινά στον οργανισμό του συλλόγου και όχι περισταστιακά σε αξιόλογες ενέργειες, όπως η συζήτηση που είχε στην Παιανία με τους πιτσιρικάδες. Μία συζήτηση που για όποιον νεαρό έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι και μπορεί να αξιολογήσει τα όσα άκουσε από έναν θρύλο των γηπέδων, είναι ικανή να του αλλάξει την ποδοσφαιρική ζωή, τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και την ευκαιρία που του δίνεται να αναδειχθεί μέσα από τα φυτώρια του κλαμπ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, περί ου ο λόγος, εκτός από ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελεί ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα κλαμπ που τα διοικητικά στελέχη τα οποία γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και από Παναθηναϊκό τρόπο σκέψης είναι μετρημένα στα δάχτυλο του ενός χεριού.

Ο τυπάρας είναι ένα πραγματικό icon και σε έναν κανονικό Παναθηναϊκό η παρουσία του στην Παιανία ή στο Κορωπί δεν θα ήταν ως… guest αλλά καθημερινή, μία προσωπικότητα που θα ήταν σε θέση να μεταλαμπαδεύσει τις παραστάσεις, τα βιώματα, τις γνώσεις και κυρίως τον 100% τοις 100% ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης, την ᾽᾽ζω για το ποδόσφαιρο᾽᾽ νοοτροπία, η οποία τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Είτε στα τμήματα υποδομής είτε στην πρώτη ομάδα.

Ο Καραγκούνης δεν γίνεται να λείπει από το εσωτερικό του συλλόγου και μακάρι στο άμεσο μέλλον να τον δούμε να προσφέρει όσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που τον ανέδειξε, στην ομάδα που αγάπησε από παιδί μικρό και αγαπήθηκε όσο λίγοι…

Και μιας και η κουβέντα για τον Καραγκούνη ήρθε με αφορμή την επίσκεψη του στην Παιανία και στις ακαδημίες, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, Τάκης Φύσσας, βρέθηκε στο προσκήνιο στις αρχές της εβδομάδας όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους αλλά για την απόφαση του να κατέβει στην πολιτική και να είναι υποψήφιος βουλευτής με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αφού του ευχηθούμε καλή επιτυχία, να θέσουμε μία-δύο απορίες επί του θέματος.

1) Αν ο διευθυντής ακαδημιών του Παναθηναϊκού εκλεγεί στις 7 Ιουλίου, η ΠΑΕ θα τρέχει μέσα στο… κατακαλόκαιρο να βρει τον αντικαταστάτη του; Εκτός και αν θέλει κανείς να πιστέψουμε ότι τα καθήκοντα του βουλευτή, μπορούν να συμβαδίσουν με εκείνα του διευθυντή στις ακαδημίες. Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται, όπως επίσης, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, σε καμία ομάδα, τόσο σημαντικό στέλεχος ενός συλλόγου να είναι βουλευτής κόμματος. Εδώ που τα λέμε ούτε και υποψήφιος έχει ξαναγίνει…

2) Με δεδομένο ότι ο Φύσσας δεν κατεβαίνει υποψήφιος για να χάσει αλλά για να εκλεγεί, κάτι που λογικά θα σημάνει το τέλος του από τον Παναθηναϊκό, η απόφασή του να… ρισκάρει την συμμετοχή του σε ένα σημαντικό πρότζεκτ του συλλόγου δεν είναι μία ατυχέστατη ποδοσφαιρική επιλογή; Πόσω μάλλον όταν εδώ και έναν χρόνο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει θέσει ως νούμερο ένα προτεραιότητα την βελτίωση των ακαδημιών και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα του κλαμπ. Πόσο ταιριαστό είναι για έναν σύλλογο να περνά το μήνυμα ‘’πάνω από όλα οι ακαδημίες᾽᾽και ο διευθυντής των φυτωρίων να βάζει σε αμφιβολία την παρουσία του σε αυτές;

Τελοσπάντων, είμαι γνωστός… γκρινιάρης εγώ, τα βλέπω όλα περίεργα αλλά μερικά πράγματα τα συναντάς ΜΟΝΟ στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου και πουθενά αλλού. Και πάλι καλή επιτυχία στον Τάκη Φύσσα και μακάρι οι παραπάνω απορίες να λυθούν άμεσα. Όχι για τον… γκρινιάρη αλλά για τον κόσμο του ᾽᾽τριφυλλιού᾽᾽.

Y.Γ1: Πάντα η 2α Ιουνίου έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τα γενέθλια της κορυφαίας ελληνικής αθλητικής ιστοσελίδας, τα γενέθλια της Gazzettaras ξημέρωσαν και πάντα μου θυμίζουν όλα αυτά τα υπέροχα 11 χρόνια. 11 χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή και κάθε έτος που μπαίνει σαν παράσημο στην δημοσιογραφική στολή του καθενός, σε κάνει να νιώθεις ευλογημένος. Λίγο παραπάνω όταν ανήκεις στο... Βαθύ Gazzetta και έχεις ανέβει στο καράβι από το... λιμάνι της Κατεχάκη το μακρινό 2008 στα 22 σου. Και του χρόνου, να είμαστε καλά...

Υ.Γ2: 2 Ιουνίου 1971- 2 Ιουνίου 2019. Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.