«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Γιούρι Ριμπέιρο» (pic)

Gazzetta team
«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Γιούρι Ριμπέιρο» (pic)

bet365

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο αμυντικός της Μπενφίκα, Γιούρι Ριμπέιρο αρέσει πάρα πολύ στον τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο.

Καθημερινά ακούγονται πλέον ονόματα από την Πορτογαλία για την ΑΕΚ. Στο σημερινό της εξώφυλλο μάλιστα η O'Jogo συνδέει τον αμυντικό της Μπενφίκα, Γιούρι Ριμπέιρο με την Ένωση, τονίζοντας ότι ο 22χρονος αρέσει πολύ στον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Καρντόσο είχε τον Γιούρι Ριμπέιρο στη Ρίο Άβε τη σεζόν 2017-2018 και μάλιστα είχε προσπαθήσει να προχωρήσει στην απόκτησή του την περσινή σεζόν όταν βρισκόταν στον πάγκο της Θέλτα.

Τώρα η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει το όνομα του 22χρονου Πορτογάλου αμυντικού για την ΑΕΚ, αποτελώντας επιλογή του Καρντόσο.

Ο Γιούρι Ριμπέιρο είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως αριστερός μπακ.

Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε επτά συμμετοχές με τους «Αετούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα