Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τους στόπερ του ρόστερ (poll)

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τους στόπερ του ρόστερ (poll)

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τους στόπερ του ρόστερ (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει δύο στόπερ που συνεχίζουν δεδομένα στο ρόστερ του, τον Μιράντα που αποχωρεί και τον Βούκοβιτς με εξαιρερικά αβέβαιο μέλλον αλλά και τον Σισέ που συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να πωληθεί.

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Από τους έξι στόπερ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνουν δύο ενώ ως γνωστόν ο Ολυμπιακός κάνει σοβαρές προσπάθειες για το τελικό deal με Σκρτελ και Σεμέδο. Ειδικότερα:

ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Είναι μες στους δυνατούς υποψηφίους για πώληση. Οι πληροφορίες εξακολουθούν να εκτιμούν πως θα έρθει τέτοια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Ολυμπιακός. Ο Σισέ θα είναι και στο Κόπα Άφρικα. Την περασμένη περίοδο ο Παπέ Αμπού Σισέ είχε 29 ματς με 2 γκολ στον Ολυμπιακό.

ΓΙΑΣΙΝ ΜΕΡΙΑ: Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει ενώ είχε αρνηθεί κρούσεις για εκείνον τον Γενάρη. Και ο Μεριά θα είναι στο Κόπα Άφρικα ενώ πέρυσι είχε 26 αναμετρήσεις με 1 γκολ στον πειραϊκό σύλλογο.

ΡΟΝΤΕΡΙΚ ΜΙΡΑΝΤΑ: Θα γυρίσει στην ομάδα των Γουλβς όπου ανήκει για να φύγει λογικά ξανά με δανεισμό. Στον Ολυμπιακό την χρονιά που μας πέρασε είχε 20 ματς με 3 ασίστ.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Η τύχη του εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα κλείσει ο ένας εκ των δύο στόπερ που θέλει ο Ολυμπιακός. Ο Σέρβος στόπερ μένει μέχρι να... φύγει. Πέρυσι είχε 28 συμμετοχές στον Ολυμπιακό με 3 γκολ και 1 ασίστ.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο 34χρονος στόπερ έπαιξε 2 ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν. Έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και θα μείνει.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ο Σενεγαλέζος έρχεται υπό μία έννοια ως αντί-Σισέ. Ο 23χρονος Μπα πέρυσι στην Γκαζελέκ Αζαξιό είχε 31 αναμετρήσεις με 1 γκολ.

* Στους στόπερ δεν συμπεριλάβαμε τις περιπτώσεις των Μπανανά και Γούτα που δεν αναμένεται να βρουν θέση στο ρόστερ. Επίσης δύσκολα θα γυρίσει ο Νικολάου.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα