Με γεμάτη ατζέντα η συνάντηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου

Με γεμάτη ατζέντα η συνάντηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου

Με γεμάτη ατζέντα η συνάντηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου

bet365

Με ανοιχτή τη μεταγραφική ατζέντα και ανάλυση κάθε υπόθεσης, Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος συζήτησαν γι’ αρκετές ώρες σήμερα (1/6) το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» μπαίνουν στην πιο κρίσιμη φάση της μεταγραφικής περιόδου καθώς βρίσκονται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες που ενδιαφέρον. Έχουν στο μυαλό τους την 20η Ιουνίου ως η ημερομηνία μέχρι την οποία θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 80% κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους της σημερινής (1/6) συνάντησης μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην ανάλυση των δεδομένων της κάθε υπόθεσης, ενώ οι δύο άνδρες συζήτησαν και για οργανωτικά ζητήματα αλλά και το πλάνο προετοιμασίας της ομάδας. Στη συνέχεια, ο κ. Καρυπίδης επιθεώρησε τις εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να προχωρήσει σε βαθιές τομές στο γήπεδο έπειτα από τις κατευθύνσεις που έλαβε από την ΟΥΕΦΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα