Οι Τούρκοι «στέλνουν» τον Σκρτελ στον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Οι Τούρκοι «στέλνουν» τον Σκρτελ στον Ολυμπιακό (pic)

bet365

Τουρκικό δημοσίευμα φέρνει τον Μάρτιν Σκρτελ στις «πύλες» του Ολυμπιακού, παρουσιάζοντας τους Πειραιώτες ως την επόμενη ομάδα του 34χρονου κεντρικού αμυντικού.

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Την έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού γύρω από την υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ περιγράφει το δημοσίευμα του ajiansspor.com από την Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσε, ο Σλοβάκος στόπερ θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση των «ερυθρόλευκων» με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Μάλιστα οι Τούρκοι παρουσιάζουν τις ομοιότητες με την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά, που επίσης αποχώρησε από τα «καναρίνια» με προορισμό τον Πειραιά.

Μένει πλέον να φανεί αν υπάρχει «φωτιά» πίσω από τον καπνό για την περίπτωση του 34χρονου (15/12/84) αμυντικού, για τον οποίον σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα στην Ευρώπη ενδιαφέρεται επίσης η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ και προ ημερών στη γειτονική χώρα γραφόταν πως και η Φενέρμπαχτσε του έκανε πρόταση ανανέωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα