Ο Μιλόγεβιτς έβανε νέα δεδομένα στην υπόθεση Γέβτοβιτς

Ο Μιλόγεβιτς έβανε νέα δεδομένα στην υπόθεση Γέβτοβιτς

Ο Μιλόγεβιτς έβανε νέα δεδομένα στην υπόθεση Γέβτοβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποστήριξε ότι έκανε λάθος στη διαχείριση του Μίλαν Γέβτοβιτς κι αυτή η παραδοχή του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Πρόλετερ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Μίλαν Γέβτοβιτς. Ο προπονητής της σερβικής ομάδας υποστήριξε ότι διαχειρίστηκε λανθασμένα την υπόθεση του ποδοσφαιριστή καθώς δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Ιβάν Ντούντιτς (ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του 26χρονου ποδοσφαιριστή) ο οποίος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς υποστήριξε ότι… «είχα μια συζήτηση με τον Ερυθρό Αστέρα και θα κάνουμε μία ακόμη πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Μίλαν δεν είχε ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα, μας είπαν ότι έκαναν λάθος κι αυτό δεν αμφισβητείται. Ο Μίλαν δούλεψε αρκετά, ήταν σιωπηλός και περίμενε μια ευκαιρία». Σε ερώτηση σχετική με το ενδιαφέρον του Άρη, απάντησε ότι… «θα δούμε. Όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε προσφορές και από δύο-τρία κλαμπ, πρώτα όμως θα συζητήσουμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίλαν θέλει να παίζει. Αν είναι να φύγει, ίσως να μη φύγει πριν τον Ιούλιο ή Αύγουστο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα