Κρέσπο: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή, χάρηκα για τον Βαρέλα»

Κρέσπο: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή, χάρηκα για τον Βαρέλα»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή, χάρηκα για τον Βαρέλα»

bet365

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ και όπως δήλωσε «ετοιμαζόμαστε για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι δυο τους αποτέλεσαν το κορυφαίο δίδυμο στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Χοσέ Κρέσπο ήταν από εκείνους που χάρηκαν περισσότερο για την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε σήμερα (30/5) ο Ισπανός αμυντικός στο Metropolis 95,5:

Για την παραμονή Βαρέλα στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλό που ο Βαρέλα παραμένει στον ΠΑΟΚ διότι διατηρείται η ισορροπία της ομάδας. Μου δίνει ένα πολύ καλό συναίσθημα. Παρακολουθώ τα νέα της ομάδας από την Ισπανία που βρίσκομαι. Καλό θα ήταν να μείνουν και οι Κάνιας, Σάκχοφ, Τόσκα διότι έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία ως ομάδα».

Για τη συμβολή του Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικός για εμάς. Είναι αυτός που δημιούργησε την ομάδα και της δίνει ώθηση για το καλύτερο».

Για την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:« Ετοιμαζόμαστε γι' αυτήν την πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ θέλει δυνατούς χαρακτήρες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή που έχουμε μπροστά μας. Είχαμε 3-4 τραυματισμούς, φαίνεται ότι η ομάδα θέλει καλές μεταγραφές για να προχωρήσει μπροστά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, παίκτες που θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε μια τέτοια ενίσχυση».

Για τη συμβολή του Βιεϊρίνια: «Με την προσφορά που είχε ο Βαρέλα, δεν ξέρω τι μπορεί να του έλεγε περισσότερο για να μείνει».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ: «Η φετινή επιτυχία είναι μόνο η αρχή όσων κάναμε. Δεν παίζουμε για να παίζουμε, αλλά για να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε τίτλους. Και του χρόνου πρέπει να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα