Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα του Αμπέντ η Αγγλία

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα του Αμπέντ η Αγγλία

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα του Αμπέντ η Αγγλία

bet365

Ο Αλγερινός μέσος που μένει ελεύθερος από την Ντιζόν θέλει να επιστρέψει στο νησί και ο Παναθηναϊκός θα ήταν μία επιλογή για τον ίδιο μόνο προς το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Μεντί Αμπέντ που φόρεσε κατά το παρελθόν την φανέλα του Παναθηναϊκού σε δύο περιόδους(13-14 και 15-16) μένει ελεύθερος μετά από μια τριετία στην Ντιζόν και το όνομά του αναμίχθηκε σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους πράσινους, λόγω και της εξαιρετικής σχέσης που έχει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Νταμπίζα.

Ο ποδοσφαιριστής που δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τον σύλλογο στην δεύτερη θητεία του εξαιτίας της διαχείρισής του από τον Αντρέα Στραματσόνι, έχει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Νιούκαστλ.

Ο Παναθηναϊκός που μάλιστα δεν θα έχει την δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη διετία δεν… τρελαίνει τον Αλγερινό και η υπόθεση του θα έχει κάποιες πιθανότητες να προχωρήσει μόνο προς το τέλος του καλοκαιριού και σε περίπτωση που δεν έχει βρει ομάδα και φυσικά το τριφύλλι έχει ακόμη χώρο στο μπάτζετ και το έμψυχο δυναμικό για τον αποκτήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα