Βαρέλα: «Μια φορά ΠΑΟΚΑΡΑ, για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pic)

Βαρέλα: «Μια φορά ΠΑΟΚΑΡΑ, για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pic)

Βαρέλα: «Μια φορά ΠΑΟΚΑΡΑ, για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pic)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα ευχαρίστησε με δημόσια τοποθέτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram την οικογένεια Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έδωσε μια υπόσχεση για το μέλλον…

Και με τη… βούλα ο Φερνάντο Βαρέλα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια μέλος της μεγάλης «ασπρόμαυρης» οικογένειας, μετά και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτά τα προβλήματα μερικές φορές, αλλά ευτυχώς είχαμε… happy end. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους, για όλα αυτά τα μηνύματα και την απίστευτη αγάπη που δείχνετε σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ραζβάν, στον Ιβάν Σαββίδη και στην οικογένειά μου. Υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να μάχομαι το ίδιο σε κάθε παιχνίδι. Μια φορά ΠΑΟΚΑΡΑ, για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα