Καρντόσο - ΑΕΚ: Στα Σπάτα την Παρασκευή

Καρντόσο - ΑΕΚ: Στα Σπάτα την Παρασκευή

Gazzetta team
Καρντόσο - ΑΕΚ: Στα Σπάτα την Παρασκευή

bet365

Την Πέμπτη ο Μιγκέλ Καρντόσο θα παρουσιαστεί επισήμως από την ΑΕΚ, με το πρόγραμμα των πρώτων ημερών του στην Αθήνα να γίνεται γνωστό.

Ο Πορτογάλος είναι ο νέος προπονητής της Ενωσης, η οποία θα τον παρουσιάσει επισήμως στον Τύπο την Πέμπτη και από την Παρασκευή θα αρχίσει να... φορτσάρει. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, εκείνη την ημέρα ο Καρντόσο θα πάει στα Σπάτα για να δει όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου, ενώ παράλληλα θα έχει συνεργασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία.

Είναι αυτονόητο ότι τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο ο Πορτογάλος θα έχει και νέες επαφές σχετικά με την ομάδα και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενώ την Κυριακή θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, από όπου θα επιστρέψει πριν την έναρξη της προετοιμασίας για μόνιμη, πια, εγκατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα