Όλο το story της μεταγραφής Σίλβα στον ΠΑΟΚ

Όλο το story της μεταγραφής Σίλβα στον ΠΑΟΚ

Όλο το story της μεταγραφής Σίλβα στον ΠΑΟΚ

bet365

Με την σφραγίδα της οικογένειας Σαββίδη έρχεται ο Ισμαέλ Σίλβα Λίμα στον ΠΑΟΚ. Η σχέση των Νταμπλούχων Ελλάδας με την Αχμάτ Γκρόζνι, η ρήτρα της Κάλμαρ και ο… μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ!

Ο ΠΑΟΚ τα’ χει βρει σ’ όλα με τον Ισμαέλ Σίλβα Λίμα και περιμένει τον Βραζιλιάνο μέσο της Αχμάτ Γκρόζνι στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές.

Μια μεταγραφή που έχει ξεκάθαρα την υπογραφή της οικογένειας Σαββίδη.

Πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης είχε βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους στο Γκρόζνι, άλλωστε είναι γνωστές οι δραστηριότητες του στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσετσενίας και ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ραμζάν Καντίροφ.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, εδώ και καιρό, είχαν «βάλει στο μάτι» τον Σίλβα, με τις φιλικές σχέσεις των δύο ανδρών να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να «ξεκλειδώσει» πολύ πιο εύκολα η μεταγραφή, όπως είχε συμβεί ένα χρόνο νωρίτερα και με την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, παρά το γεγονός ότι ο 24χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Ισμαέλ Σίλβα και Λέο Ζαμπά συνυπήρξαν για ένα χρόνο (2017-18) στην ομάδα του Γκρόζνι.

Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ένα σεβαστό ποσό (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όταν μιλάμε για αγορά από τη Ρωσία τα νούμερα διαφέρουν πολύ) για να κάνει τον μόλις 1.,69μ ύψους ποδοσφαιριστή δικό του.

Χρήματα δε θα βάλει μόνον η Αχμάτ στο ταμείο της, αλλά και η Κάλμαρ, καθώς όταν πούλησε τον Σίλβα στη ρωσική ομάδα, μετά από 115 συμμετοχές με έξι γκολ και 14 ασίστ, φρόντισε και κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που επιβεβαίωσε («ναι, υπάρχει μια ρήτρα μεταπώλησης») ο αθλητικός διευθυντής σουηδικού συλλόγου, Ματίας Ρόσενλουντ.

Ένα ακόμη στοιχείο της μεταγραφής έχει να κάνει με τον… Πόντους Βέρνμπλουμ! Τι σχέση μπορεί να έχει ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ με τον Σίλβα; Πολύ απλά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου από την Κάλμαρ στην Αχμάτ «έτρεξε» και έκλεισε ο ατζέντης του, Πάτρικ Μερκ, που γνωρίζει τον Σίλβα από τα πρώτα του χρόνια στην Σουηδία. Απλά τώρα δεν έχει εμπλοκή στην συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα