Χατσερίντι: Όταν η Γκοντσαρόβα έβαζε τον όρο και… γλίτωσε τον ΠΑΟΚ

Χατσερίντι: Όταν η Γκοντσαρόβα έβαζε τον όρο και… γλίτωσε τον ΠΑΟΚ

Χατσερίντι: Όταν η Γκοντσαρόβα έβαζε τον όρο και… γλίτωσε τον ΠΑΟΚ

bet365

Μια σκέψη της Μαρίας Γκοντσαρόβα γλιτώνει τον ΠΑΟΚ από την περιπέτεια της λύσης του συμβολαίου με τον Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου αυτός θέλει την καριέρα του!

Το περασμένο καλοκαίρι όταν ο ΠΑΟΚ αποκτούσε τον Εβγέν Χατσερίντι, οι περισσότεροι ήταν σίγουροι για την τριετή παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ουκρανός ερχόταν με τις δάφνες των 51 συμμετοχών στην εθνική ομάδα, τις γεμάτες χρονιές με την Ντιναμό Κιέβου, έμοιαζε να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Τα πράγματα στην πορεία δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμεναν και οι δύο πλευρές, ο Χατσερίντι σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει στο περιθώριο και φτάσαμε να ολοκληρώνει τη σεζόν δίχως να παραλάβει το μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδας στη φιέστα της Τούμπας και να απουσιάζει από τον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Οι έντεκα καταγεγραμμένες συμμετοχές του, σ’ όλες τις διοργανώσεις την σεζόν 2018-19, ήταν το… διαβατήριο για να λυθεί αναίμακτα το «βαρύ» οικονομικά συμβόλαιο των τριών ετών.

Η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσαρόβα, που έχει τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγο πριν τις υπογραφές σκέφτηκε και έβαλε τον όρο του 70% των συμμετοχών για την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που εκείνη την εποχή ελάχιστοι έδωσαν σημασία.

Τελικά, ο Ουκρανός στόπερ έπαιξε μόλις στο 21% των αγώνων (11 από τους 52) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτομάτως τέθηκε εκτός ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα