Super League 1: Στις 24 Αυγούστου η «σέντρα»

Super League 1: Στις 24 Αυγούστου η «σέντρα»

bet365

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό 24&25 Αυγούστου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Άρσεναλ και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση της σεζόν 2019/20.

Μετά την απόφαση για επαναφορά των playoffs και την εισαγωγή των playouts, οι σύλλογοι κλήθηκαν να αποφασίσουν για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι η 24η Αυγούστου, ημέρα Σάββατο. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει 26 αγωνιστικές στην κανονική του διάρκεια και 10 για τα playoffs (36 αγώνες), ενώ οι ομάδες των playouts θα δώσουν 14 (40 αγώνες).

Εξάλλου η εισήγηση της Super League στην ΕΕΠ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι να πρόκειται για μονό παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα που δεν χρησιμοποιείται από καμία εκ των δυο φιναλιστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα