Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Ίσμαελ Σίλβα

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Ίσμαελ Σίλβα

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Ίσμαελ Σίλβα

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Αχμάτ Γκρόζνι, Ίσμαελ Σίλβα.

Οι τραυματισμοί των Βέρνμπλουμ και Μαουρίτσιο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Σάκχοφ είναι πιθανό να αποχωρήσει, έχουν κινητοποιήσει τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη στον χώρο του κέντρου. Έτσι, μια περίπτωση που εξετάζεται για τη μεσαία γραμμή είναι αυτή του Ίσμαελ Σίλβα της Αχμάτ Γκρόζνι.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά και βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας. Τη φετινή σεζόν ο Ίσμαελ Σίλβα πραγματοποίησε 30 συμμετοχές με την Αχμάτ Γκρόζνι, με δύο γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται στη ρωσική ομάδα από το 2017, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη σουηδική Κάλμαρ έναντι 1 εκατ. ευρώ. Αγωνίζεται τόσο ως δημιουργικός μέσος, όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα